Subiect: Mantuirea
View Single Post
Vechi 07.09.2012, 23:45:17
Tartaruga Tartaruga is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eugen7 Vezi mesajul
Draga Adriana divagatia ta este tendetioasa. Nu am iesit de nicaieri... caci nu am fost ascuns niciodata (intotdeauna am precizat inechivoc referinte). Te-ar ajuta sa iti postez cuprinsul cartilor? Nu ar fi mai indicat sa faci o lectura adecvata?

Nu sunt de acord cu dvs.
Acele nume SUNT Sfinti care au VIETUIT (pe Pamant si acum traiesc) intru Hristos Iisus, hristificarea lor fiind inechivoca pe nivelul indumnezeirii prin har.
Ei sunt cei care arata inechivoc definitia depinatatii VIETII ADEVARATE, in insasi persoana lor: "NU mai traiesc eu ci Hristos TRAIESTE in mine" (Galanteni 5)

Asadar sa luam aminte.

Doamne ajtua. Har si pace sa ne daruiasca Domnul Iisu Hristos.
Domnule Eugen,
Nu ati inteles, nu faptul ca indicati anumite scrieri este problema si bine-nteles ca nu trebuie sa scrieti cuprinsul lor ci sa spuneti concret ce a zis sfantul x despre cutare lucru si ce a zis sfantul y despre cutare lucru, la modul concret, eventual cu citate sau daca nu, este ok si reformularea cu cuvintele proprii asa cum ati inteles dvs. Puteti apoi sa indicati si in ce carte au spus pentru cine vrea sa verifice sau sa mai afle si altele.

Cat despre citatul dat din Pavel, este usor de zis, ramane sa si intelegeti ce a spus Pavel, ca doar nu era o marioneta in mainile Domnului. Va serviti prea usor si nediscriminatoriu de aceasta fraza.