am inceput acest topic si vreau sa-mi cer iertare de la voi ca nu l-am dus pana la sfarsit. intentiile noastre, ale tuturor, sunt, fara indoiala, de laudat. pacat ca raman la stadiul de intentii. si aici imi insusesc vina deoarece ar trebui cineva sa gestioneze aceste discutii si sa le duca spre stadiul de realizare. intru foarte rar in ultimul timp. am crezut ca se va abandona ideea. insa vad ca mai prinde la unii dintre noi.
ma bucur ca exista initiative ca ale jenicai, care preia pomelnice de la voi. chiar sper ca intr-o zi sa va intalniti, cat de putini, intr-un loc comun, in care sa va impartasiti experientele si trairile. tocmai ce m-am intors din sfantul munte. cuvintele sunt de prisos. si cred ca cei dintre voi care au avut sansa sa ajunga acolo stiu despre ce vorbesc. mi-ar placea sa va intalnesc intr-o zi si sa vorbim ca si cum ne-am cunoaste de-o viata. sa simtim duhul fiecaruia dintre noi si bucuria impartasirii simtirilor noastre, a celor care suntem aproape de biserica.
iertati-ma ca nu pot sa-mi asum gestionarea acestui topic si sper sa fie cineva dintre voi hotarat sa-l duca mai departe.
Doamne ajuta!
|