Subiect: Mantuirea
View Single Post
Vechi 08.09.2012, 01:57:20
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tartaruga Vezi mesajul
Bun, cum ma asteptam, nu ai raspuns la intrebari asa ca ai setat functia replay.
De răspuns ți-am răspuns o dată la erezia pe care ai proferat-o rupând citate din context și atribuind semnificații false și imaginare. La celelalte întrebări legate de "semănările" tale nu am ce să îți răspund pentru că și acolo pui greșit problema în ciuda tuturor postărilor și argumentelor care ți le-am adus. Deci întâi clarifică-ți problema și după aceea ridică-o. Nu mai veni cu false probleme inventate de tine, în afara realității, interpretând în chip greșit Sfânta Scriptură; încearcă să compilezi puțin informațiile pe care le-ai primit până acum, ia o pauză, mai și gândește și după aceea vino cu probleme dacă într-adevăr sunt probleme reale iar nu false probleme. Și ți-am readus postările din nou cu speranța că de data asta le vei citi și nu vei mai sări peste ele, ca și cum nu ți s-ar fi răspuns, de prea multă pleznire de "iubire" și văzut negru în fața ochilor, că doar e cam greu să suporți adevărul, nu-i așa?

Last edited by Decebal; 08.09.2012 at 02:05:05.