Subiect: Mantuirea
View Single Post
Vechi 08.09.2012, 02:12:32
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
Semanatorul este Dumnezeu, El este Izvorul Harului, al energiei necreate. Iar Domnul a semanat prin oameni, prin dreptii din VT, prin prooroci, mai apoi prin Apostoli (ucenicii lui Hristos) si prin toti cei care au devenit vas ales castigind pe Duhul Sfant.
Este un pic cam tardivă postarea și nu ține cont de niște chestiuni obiective. Tartaruga a făcut întâi o afirmație bazată pe un verset din evanghelia după Ioan, după care, văzând că nu o scoate la capăt cu păcăleala, a întins o altă momeală care este de fapt o problemă și falsă și greșită. La cea dintâi i-am răspuns și i-am arătat cu citate clare din Fericitul Augustin și din Sfântul Chiril al Alexandriei, iar la cea de-a doua i-am răpsuns și până acum într-un mod indirect, Tartaruga făcând tot felul de afirmații aberante cu "semănăturile" pe la daci, pe la romani, pe la alți europeni occidentali, doar că "semănătura" de la Ioan 4, 38 este cu totul altceva decât ficțiunea inventată de Tartaruga pe baza obsesiilor ei personale sectante neoprotestante.