View Single Post
Vechi 08.09.2012, 09:33:45
Tartaruga Tartaruga is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Decebal Vezi mesajul
Eu sper să le dorești și să le propui catolicilor să trăiască ei precum în deșert și să nu mai alerge atât de hămesiți după proprietăți, averi, putere și influență așa cum au alergat ca disperații de cel puțin 1000 de ani încoace. Și după aceea mai discutăm. Văd că propagandă ieftină la sărăcie le faci numai ortodocșilor, dar nu și hămesiților catolici după puteri și avere, după puterea acestei lumi. Ce-ar fi să te duci și să îi explici lui Benedict-Rațingăr cum stă treaba cu sărăcia și să îi faci lui apologia "trăirii ca în deșert"; să vedem dacă te-o asculta, dar mă tem că sunt prea ocupați cu puterea și cu averile acestei lumi.

Iar Ortodoxia și Biserica Ortodoxă nu a dispărut și nici nu cred că va dispărea. "Nu mor caii când vor câinii."
:)) Draga Decebal,

Care era deci raspunsul la intrebare, ar fi pierit Ortodoxia din lipsa de proprietati daca toti membrii ei ar fi fost sfinti ca si cei ai desertului? Tie ti-am pus intrebarea, de ce vrei sa o arunci in curte la catolici ca pe binecunoscuta mata? Pai tu ortodox esti sau catolic? Daca esti ortodox, raspunde direct, cu da sau nu? Si te rog nu cu replay, ca raspunsul aici e simplu, nu trebuie sa il cauti, da sau nu?
Reply With Quote