Subiect: Mantuirea
View Single Post
Vechi 08.09.2012, 11:57:43
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

La toate astea ți-am răspuns deja în alte postări și ți-au răspuns și alții, Ioan Cezar, Cătălin, dar tu ești cea care te încrâncenezi să susții lucruri care ți-au fost invalidate. Și asta pentru că ai trecut cu vederea trimiterea Bisericii care era și este necesară pentru mântuire. Problema ta este că tu Îl vezi pe Christos despărțit de Sfânta Biserică, ori în realitate uniunea dintre Christos și Biserică este una mistică și mult mai puternică decât ne imaginăm. Iar Christos, care este Capul Bisericii lucrează prin Trupul Său Mistic, care este Biserica. Deci până acum ți s-a răspuns la întrebări, nu cred că mai sunt foarte multe de adăugat pentru că tu te încăpățânezi împotriva dovezilor și a argumentelor să ții cu dinții de poziția ta; ori în această situație nu se mai poate dialoga, pentru că nu se poate dialoga cu cineva căruia i s-a tot dovedit care este adevărul dar refuză să îl vadă pur și simplu pentru că așa vrea; în cazul ăsta nu poate exista dialog. Teoriile tale au fost invalidate și nu ai decât să te uiți prin postările pe care le-ai scris în primele pagini să vezi că ți-am adus contra-argumente clare, pe care le-au recunoscut ca fiind valabile, valide ceilalți interlocutori, doar tu încăpățânându-te să refuzi să accepți justificările care ți s-au dat; în acest context dialogul nu este posibil.

Last edited by Decebal; 08.09.2012 at 12:29:00.