View Single Post
Vechi 11.09.2006, 00:28:53
Alexandr_Bazil Alexandr_Bazil is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.05.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tiberiu_Rusu
ADEVARUL e chiar in fata voastra, dar ni se pune in fata un intreg meniu de MINCIUNI! M-am saturat de el, si N-AM SA MAI INGHIT NICI O BUCATA! ATI INTELES? Impotrivirea NU e in zadar, o sa castigam lupta asta, omenirea e prea pretioasa, NU SUNTEM O ADUNATURA DE INCOMPETENTI, O SA LUPTAM, SI O SA FIM OAMENI! O SA NE APRINDEM CA E VORBA DE LUCRURI REALE, IMPORTANTE, LUCRURILE CARE CONTEAZA - CREATIVITATEA, SI DINAMICUL SPIRIT UMAN CARE REFUZA SA SE SUPUNA!! GATA, asta e tot ce-am avut de spus. Mingea e in terenul vostru acum.
Asculta tiberiu iti admir entuziasmul, dar in lumea materiala...in lumea care ne-am creat-o si in care am ales sa traim ai de ales intre supunere si moarte.... eliberarea este in conditiile curente aproape imposibila...sper ca intr-o zi omenirea va realiza aceste adevaruri. Dar pana atunci trebuie sa realizezi ca aceste lumi potentiale nu se ating prin lupta fizica cu arme conventionale... regulile acestei realitati le-am stabilit ca niste oi in asa fel incat sa nu putem sa ne invingem conditia umana. Ce ne ramane de facut?? Sa jucam dupa reguli proprii. Aici e vorba de mai mult de victorile unor idei, e vorba de transcendenta, de depasirea conditie inlantuitului, si de atingerea potentialului maxim, devenind una cu Divinitatea, in echilibru absolut cu aceasta. Sunt multe organizatii care au incercat sa realizeze aceasta depasire a conditiei limitate a omului, emitand numeroase ipoteze. Majoritatea au fost atacate si distruse, sau s-au retras in umbra, cele mai multe schimbandu-si agenda, ajungand astfel la obiective de control politic, economic,etc. Si puterea intradevar corupe, pentru ca iti induce o falsa stare de liniste...simti ca te-ai autodepasit, dar in realitate ti-ai impus limite de care probabil nu vei trece. Uiti ca puterea adevarata e la nivelul mintii si nu depinde de cate minti controlezi. In legatura cu multe concepte inca nu sunt sigur, cand vine vorba de Dumnezeu iti zic din start ca nu sunt indeajuns de matur si de constient cat sa iti descriu Divinitatea, ci pot sa iti spun doar ce sunt sigur ca nu e. Dar m-am intins destul.
Reply With Quote