Subiect: Mantuirea
View Single Post
Vechi 09.09.2012, 16:31:59
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tartaruga Vezi mesajul
Nu are cum sa iti spuna tie Dumnezeu altceva decat a spus deja in Biblie,
Eu văd foarte bine ce scrie în Biblie și nu am nevoie să vii să mă înveți tu pe mine. Eu primesc învățătura de la Dumnezeu, nu de la tine, și nici nu am nevoie de interpretările tale la Biblie. Iar Dumnezeu nu mi-a spus ceva împotriva Bibliei ci mi-a spus ceva împotriva ta, anume faptul că ești în înșelare. Deci stai liniștită, Adriana Trataruga, că și eu aud și nu am nevoie să îmi ții tu atâtea predici și să ne dai atâtea lecții; oricum eu aud ceva diferit de ceea ce auzi tu. Dacă tot avem un singur Învățător, atunci fii consecventă și lasă-ne tu pe noi să auzim învățătura direct de la el, nu intermediată de tine sau de alții ca tine. Dacă avem un singur Învățător, atunci cu certitudine tu NU ne ești și nici nu trebuie să cauți a ni te impune drept un învățător paralel, un traducător, un intermediar, un autentic și adevărat tâlcuitor a ceea ce a spus singurul Învățător; deci, stai liniștită, că nu avem nevoie de un altul decât de Dumnezeu, și implicit nici de tine pe post de învățătoare.