Subiect: dati-mi un sfat
View Single Post
Vechi 09.09.2012, 19:58:53
Andreea2012
Guest

Implicit

izmenuzza este ceva normal sa te simti asa deoarece este o biserica catolica, iar diferenta o simti doar din ceea ce vezi dapai sa mai si auzi. Multi spun ca biserica ortodoxa este la fel cu cea catolica dar nu este asa. Catolicii au pe langa rai si iad un loc numit purgatoriu.Ei zic ca Duhul Sfant purcede si de la Tatal si de la Fiul. Aceasta greseala dogmatica este cea mai grea. Sfantul Evanghelist Ioan spune ca Duhul Sfant purcede de la Tatal si este trimis in lume prin Fiul s.a. Dar poti incerca sa cauti o biserica ortodoxa, poate gasesti. Sau poate intalnesti un preot ortodox. In alta ordine de idei te poti ruga, poti citi carti ortodoxe, poti sa postesti.Si astfel ii vei simti prezenta lui Dumnzeu si Maici Domnului si a tuturor celor din rai oriunde vei merge si orice vei face. Cu mult post si rugaciune Dumnezeu este cu noi oriunde. Un citat din Biblie suna asa: "Cereti si vi se va da; cautati si veti afla; bateti si vi se va deschide, ca oricine cere ia, cel ce cauta afla, si celui care bate i se va deschide"(Mt7,7). Lasa-te in voia Domnului. Eu de cate ori ma simt singura rostesc urmatoarele cuvinte: Doamne fie mie dupa voia Ta.Doamne fie mie dupa cuvantul Tau. Dar eu nu spun sa rostesti si tu aceste cuvinte, tu roaga-te iar Dumnezeu iti va arata calea adevarata. Vei gasi o luminita care te va astepta deoarece pana la acea luminita drumul este anevoios, dar cu fiecare rugaciune rostita iti vei dori sa te rogi mai mult si mai mult. Doamne ajuta!
Reply With Quote