Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Dacă pentru tine opt ani de studiu până la botez ți se pare o perioadă "țac-pac" și de "moment", nu mai am ce să comentez...
|
8 ani de vifor si plangere... urmati de o viata pierduta...
Daca ai fi "studiat" 50 de ani si nu ai fi consultat echilibrat si pe cineva din partea adversa, "dusmanoasa" tot egal cu zero ar fi fost...
Citat:
Vorbeai de amăgire, dar nu realizezi că respingerea Bibliei și aplecarea urechii către scenariile horror (ca cel cu călătoria sufletului imediat după momentul morții) este adevărata Rătăcire.
|
Vorbe de 2 lei ce rasar din strafundurile "gandirii" tale subiective!!!
Citat:
Niciodată n-am "mărturisit" o asemenea enormitate! De unde ai dedus că aș fi citit doar Biblia și sursele teologice adventiste?
|
Tot zero e... daca nu ai consultat un singur om din Ortodoxie este zero toata cautarea ta! ZERO!!!
Citat:
Nu știu de la ce vârstă, dar sunt sigur că în niciun caz un copil de doi ani nu poate cântări lucrurile spirituale. Ca să nu mai vorbim de vârsta de câteva zile...
|
Asta sa crezi tu ca un copil de 2 ani nu poate cantari lucrurile spirituale. Toata asa-zisa ta ratiune este ALTERATA de inaintarea in varsta... Un copil are gandirea simpla, nealterata de de negativitismul pe care orice om il primeste odata cu inaintarea in varsta. Iar apogeul negativismului se implineste in gandirea SECTARA, PROTESTATARA: „Femeia pe care mi-ai dat-o să fie cu mine, ea mi-a dat din pom, și eu am mâncat“.
Versetul reprezinta cel mai bine modul vostru de a va (sus)trage pe spate la chemarea lui Dumnezeu. dar culmea e ca ati cladit o intreaga filosofie in jurul acestui verset utilizand ...Biblia.
8 ani... Ce naiba ai facut 8 ani de zile? Cred ca esti mai greu de cap!!! ... si de inima!!!