Citat:
În prealabil postat de Savonarola
Știe multă lume de tot felul de mondeni care fac publice trecerile lor "pe la biserică" pentru a îndeplini formalitățile religioase, pentru că pentru ei sunt niște simple formalități spectaculare și care dau bine la public, însă în viața lor Hristos și Biserica nu au de fapt nici o valoare sau doar o valoare marginală, lipsită de prezență. Iar "mondenii" nu reprezintă decât vărful aisbergului.
|
Apropo, vizavi de acest lucru, recent am avut de a vedea o nouă "cununie" mondenă, așa zisa cununie "ortodoxă" a cuplului de păgâni EBA și Sida, cuplu la care se vede de faorte departe că nu au nici cea mai mică treabă cu Christos și cu Biserica, dar BOR trebuia neapărat să îi facă pe plac președintelui suspendat, președinte care și el nu are nici în clin și nici în mânecă cu Biserica, cu Dumnezeu, cu adevărul, cu Christos. Dar la câte închide în mod ilegitim BOR ochii în țara asta și de atâta amar de vreme care mai era problema să îi mai închidă odată la cununia "creștină" a doi oameni fără nici un Dumnezeu? BOR a ajuns că aproape nu ne mai mirăm de nimic; pentru avantajele acestei lumi ce nu face reprezentanța falsului creștinism din BOR (deși mai există și oaze rare de un creștinism ceva mai autentic)? Mai mult, mi se pare că zilele astea a fost și nunta fiicei francmasonului Frunzăverde, că, vorba vine, ce mai contează azi pentru falsul creștinism din BOR dacă ești ori nu francmason atâta vreme cât arunci cu banii fără număr? ... Și ăștia se cred că ei ar fi succesorii apostolilor ... !!