View Single Post
Vechi 10.09.2012, 20:38:10
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AGabriela Vezi mesajul
Dar cand pentru unul nu te imbraci nu stiu cum (pentru ca dansul studiaza moda si nu stiu sa asortez culorile) pentru altul sunt prea habotnica (pentru ca incerc in nimicnicia mea macar duminica la biserica sa ma duc si pentru ca am decis sa nu mai las pe oricine sa-si bata joc si sa faca ce vrea cu al meu corp), altii ca sunt prea scunda, altiii ca sunt prea slaba, altii ca am cosuri, altii ca nu corespunde nu stiu ce si tot asa. Sigur gresesc si eu undeva...
Parerea mea este ca gresiti facand prea multe analize. Oricum ati fi si orice ati face nu veti multumi niciodata pe toata lumea.SI atunci ce e de facut? Sa fiti doar dumneavoastra insiva si atit.Si va aparea si acel cineva care atunci cand se va uita la dumneavoastra o va vedea pe Ileana Cosanzeana chiar daca veti fi imbracata in pijamale.

Povestea de dragoste a proprietarilor de la care am cumparat eu apartamentul e cam asa. Ea statea la etajul 1, el la parter, in apartamentul de dedesubt. Intr-o zi ea a uitat robinetul deschis, a plecat la servici, iar timp de 8 ore apa a curs, a inundat apartamentul si s-a infiltrat in apartamentul de dedesubt. Ea s-a intors de la servici si a vazut dezastrul. S-a apucat sa stringa apa din casa. In tot acest timp s-au adunat vreo 10 cm de apa, iar peretii apartamentului de dedesubt erau uzi si imbibati in apa. A venit si proprietarul de la parter acasa si dupa ce a vazut in ce stare e casa lui a urcat furios la vecina de deasupra sa-i ceara socoteala. Aceasta era cu cirpe ude, galeti cu apa, murdara, cam cum arata o femeie care stringe covoare imbibate in apa, stringe apa cu farasul etc. Deci, cand vecinul a batut la usa, persoana care i-a deschis nu era tocmai Zana Zanelor. Totusi ceva s-a intimplat ca i s-a topit furia instantaneu si s-a apucat sa o ajute pe vecina sa rezolve dezastrul... Vecinul nu s-a mai intors in apartamentul lui.... Concluzia ar fi ca aspectul fizic uneori nu conteaza.

Daca spuneti ca mergeti in fiecare duminica la biserica atunci incercati sa-i incredintati Domnului problema pe care o aveti. "Lasati-I Lui toata grija voastra, caci El are grija de voi." ne spune sfantul Petru. Ascultati-l pe apostolul Petru si veti vedea ca totul va fi bine.
Reply With Quote