10.09.2012, 21:00:44
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 19.07.2012
|
|
Citat:
În prealabil postat de nutucutu
Parerea mea este ca gresiti facand prea multe analize. Oricum ati fi si orice ati face nu veti multumi niciodata pe toata lumea.SI atunci ce e de facut? Sa fiti doar dumneavoastra insiva si atit.Si va aparea si acel cineva care atunci cand se va uita la dumneavoastra o va vedea pe Ileana Cosanzeana chiar daca veti fi imbracata in pijamale.
Povestea de dragoste a proprietarilor de la care am cumparat eu apartamentul e cam asa. Ea statea la etajul 1, el la parter, in apartamentul de dedesubt. Intr-o zi ea a uitat robinetul deschis, a plecat la servici, iar timp de 8 ore apa a curs, a inundat apartamentul si s-a infiltrat in apartamentul de dedesubt. Ea s-a intors de la servici si a vazut dezastrul. S-a apucat sa stringa apa din casa. In tot acest timp s-au adunat vreo 10 cm de apa, iar peretii apartamentului de dedesubt erau uzi si imbibati in apa. A venit si proprietarul de la parter acasa si dupa ce a vazut in ce stare e casa lui a urcat furios la vecina de deasupra sa-i ceara socoteala. Aceasta era cu cirpe ude, galeti cu apa, murdara, cam cum arata o femeie care stringe covoare imbibate in apa, stringe apa cu farasul etc. Deci, cand vecinul a batut la usa, persoana care i-a deschis nu era tocmai Zana Zanelor. Totusi ceva s-a intimplat ca i s-a topit furia instantaneu si s-a apucat sa o ajute pe vecina sa rezolve dezastrul... Vecinul nu s-a mai intors in apartamentul lui.... Concluzia ar fi ca aspectul fizic uneori nu conteaza.
Daca spuneti ca mergeti in fiecare duminica la biserica atunci incercati sa-i incredintati Domnului problema pe care o aveti. "Lasati-I Lui toata grija voastra, caci El are grija de voi." ne spune sfantul Petru. Ascultati-l pe apostolul Petru si veti vedea ca totul va fi bine.
|
Frumoasa si induiosatoare poveste, mai ales momentul in care ii trece furia :)
|