Subiect: Mantuirea
View Single Post
Vechi 10.09.2012, 22:42:26
Tartaruga Tartaruga is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Cat L-am uratit pe Dumnezeu , cat am deformat credinta noastra , si cat de mult ne indepartam de adevarata Mantuire , nu de cea "gandita " de mintea ravasita de atatea si atatea dispute fara rost !
Iertare ca scriu bolduit , dar sunt la capatul rabdarii sa va citesc ineptiile multora dintre voi !
Ati facut Ortodoxia un amestec , ceva gretos si greu de digerat , de acceptat , pentru orice minte normala cat de cat !
Atat : filozofie , mandrie si un eu imputit de mandrie !
Diavolul a reusit sa bage zazanie pe acest forum printr un "tartaruga-buturuga " , l-a "mutilat sufleteste pe Ioan , si pe cei asemenea lui care au reusit pana acum sa mentina echilibrul pe acest forum !
Iustine , ai sa uiti si cum te cheama , ai sa uiti si de Maicuta lui Dumnezeu , ai sa uiti de cele mai elementare trairi Ortodoxe , daca o ti tot asa !
Sa nu muscam din momeala necuratului , sa nu dam satisfactie fratilor uratorului de suflete !
Am uitat esenta pana la urma , am uitat de insasi Ortodoxia noastra , atat de simpla si frumoasa , prin rugaciuni , cantece si dragoste de Dumnezeu !
De ce ? ? ? ? . . .

Draga Cristi,

Daca chenarul in care scrieti l-ati fi facut mai ingust decat al nostru, v-as fi ascultat macar in parte. Cum insa l-ati facut mai larg decat al tuturor celorlalti, ati pierdut orice autoritate, cel putin in ochii mei. Pe langa asta, Ortodoxia nu va invata sa scrieti asa precum ati scris si aici, si in cealalta postare.