Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Cat L-am uratit pe Dumnezeu , cat am deformat credinta noastra , si cat de mult ne indepartam de adevarata Mantuire , nu de cea "gandita " de mintea ravasita de atatea si atatea dispute fara rost !
Iertare ca scriu bolduit , dar sunt la capatul rabdarii sa va citesc ineptiile multora dintre voi !
Ati facut Ortodoxia un amestec , ceva gretos si greu de digerat , de acceptat , pentru orice minte normala cat de cat !
Atat : filozofie , mandrie si un eu imputit de mandrie !
Diavolul a reusit sa bage zazanie pe acest forum printr un "tartaruga-buturuga " , l-a "mutilat sufleteste pe Ioan , si pe cei asemenea lui care au reusit pana acum sa mentina echilibrul pe acest forum !
Iustine , ai sa uiti si cum te cheama , ai sa uiti si de Maicuta lui Dumnezeu , ai sa uiti de cele mai elementare trairi Ortodoxe , daca o ti tot asa !
Sa nu muscam din momeala necuratului , sa nu dam satisfactie fratilor uratorului de suflete !
Am uitat esenta pana la urma , am uitat de insasi Ortodoxia noastra , atat de simpla si frumoasa , prin rugaciuni , cantece si dragoste de Dumnezeu !
De ce ? ? ? ? . . .
|
Cristi,mai schimba metodele.Si eu am incercat cu atacuri directe,si nu tine . Nimeni nu te baga in seama . Si eu am incercat sa schimb pe ceilalti ,sa judec,sa ma cred deasupra lor,si nu functioneaza.
Hai mai bine sa dialogam,chiar si despre tine.De ce uneori te trezesti atacind brusc pe cineva? Esti convins ca acela intelege ce ai cu el? Poate faci aceiasi gresala ca si mine: subintelegi ca el stie ce ii reprosezi. Dar ,ar fi bine sa si explici macar,atunci cand faci o observatie cuiva,si sa fii cat se poate de clar.Caci vorbele tale pot rani atunci,pe cine nu incearca sa te cunoasca ,si sa te ia asa cum esti.
De a lungul timpului am urmarit vreo 5 useri de care te ai luat,la intervale regulate,de cateva luni.Si eu am fost printre ei. Am urmarit si reactiile lor .Cei mai multi erau timorati si isi faceau autocritica imediat,spunind ca sunt smeriti si pacatosi.Atita asteptai...
Ar fi bune observatiile tale,daca ar fi dublate de mai multe expicatii,sa inteleaga omu ce vrei.Altfel,te va trata ca pe o ciudatenie care din cand in cand iese din barlog si mai musca,dar niciodata nu va intelege cu adevarat ce vrei .
E bine sa fie si cineva cu biciul ,dar ia exemplul unei mame:cel mai mult doare pe un copil dojana atunci cand e inteleasa.