View Single Post
Vechi 10.09.2012, 23:15:11
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Eu as vrea sa evidentiez un alt aspect. O ruda a unei bune prietene s-a casatorit de curand. Proaspata insuratica, de 26 de ani, - fata frumoasa, inteligenta, culta, dintr-o familie buna, a luat un barbat cam dubios si oricum, sub nivelul ei de educatie si de cultura. Toti din familia ei au regretat alegerea, ca prea s-a aruncat in bratele primului, maica-sa izbucnind chiar la nunta: Merita ceva mai bun!
Pana aici nimic neobisnuit. Morala vine acum: unul dintre colegii de facultate, dupa nunta: "ba, ce fraier am fost! Puteam si eu sa o curtez in facultate, ca tuturor ne placea de ea." Lor le era teama ca ea, fiind o fata frumoasa si inteligenta ii va respinge, dorindu-si pe cineva mai bun. Nu le venea sa creada ca a putut lua pe unul inferior. De fapt, ea l-a luat pe singurul om serios si indeajuns de curajos incat sa ii ceara prietenia si apoi mana. Chit ca oricare dintre ceilalti din jurul ei ar fi putut fi o pereche mai buna, daca s-ar fi manifestat cumva.