View Single Post
Vechi 11.09.2012, 00:20:05
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu cred ca depinde atat de mult de frumusetea de tip top model faptul ca unele din noi nu ne gasim jumatatea. Nu cred ca barbatii seriosi, pe care fetele serioase ii vor ca soti, chiar pun in fata acest aspect.
As vrea sa mai adaug la ce s-a scris:
- Poate ca cele care nu sunt frumoase de pica au chiar mai multe sanse sa gaseasca un barbat bun. Daca esti prea frumoasa, risti sa dai peste unul superficial, care te ia ca sa aiba cu cine se mandri, sa-si decoreze salonul. Daca ai unele defecte sau nu esti o fruusete clasica, in schimb, macar stii ca sotul tau te iubeste pe tine, pentru tine, nu pentru frumusetea de afrodita.
- De fapt, un barbat care iubeste o femeie o vede ca pe cea mai frumoasa din lume; chiar daca, obiectiv vorbind, ea e departe de a fi un fotomodel (vorbesc din experienta ;-) Inca sunt uimita ca sotul meu crede ca sunt cea mai frumoasa din univers si sigur NU sunt)
- De fapt, cred ca conteaza mult mai mult sarmul personal si deschiderea catre altii decat frumsetea clasica; am constatat adesea asta privind la femeile din jur care aveau multi admiratori; iar sarmul presupune si o detasare, si o atitudine pozitiva fata de viata, zambetul, privirea...
Pentru cei carrora le place Dickens, amintiti-va de Frumoasa din familia cu multe fete care pana la urma nu se marita.. (din David Copperfield)
- eu nu cred ca fetele care au un handicap au un mare dezavantaj ca sunt fete (cum zicea cineva mai sus), pentru ca un barbat care iubeste are instinctul de protector.
Este mai natural decat acelasi instinct la femeie, pentru ca la femeie natural este sa aiba acest instinct fata de copii, nu fata de barbat! Fata de barbat, natural este dupa parerea mea sa vrea sa fie protejate. daca o femeie transfera acest instinct spre barbat, dupa parerea mea lucrurile risca sa nu mearga bine pana la urma.
- nu intotdeauna prima impresie e cea mai importanta; uneori sarmul lucreaza incet. Cine stie care din jurul vostru deocamdata nu va vede, pentru ca inca nu a sosit ceasul vostru, dar va va vedea intr-o zi? (iarasi vorbesc din experienta; sotul meu si cu mine la prima vedere nu ne-am placut de loc, nici fizic, iar prima impresie era plina de prejudecati)