Subiect: Mantuirea
View Single Post
Vechi 11.09.2012, 01:41:07
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Cezar & glykys

Orice convingeri are ea,nu se cade sa vorbiti asa despre persoana ei ,ca 'si a aratat masura,etc" Una sunt convingerile ,alta persoana
Chiar nu ne putem rezuma doar la convingeri ? De ce o trebui sa facem mereu aprecieri personale,desi unii chiar nu ne am vazut
Poate Adriana are convingeri mai amestecate,dar poate e o persoana minunata.
Nu va dati seama ca fiind prea amari acum o intristati?
Ea doar a spus ce a vazut ,si pina unde au dus-o experientele de pina acum .Poate maine va fi o sfanta ,cine poate stii . De ce sa nu vorbim tuturor cu blandete ,caci nu stim ce planuri are Dumnezeu cu fiecare.

Cine o singura vorba amara rosteste ,seara ,la rugaciune o va regreta,caci constiinta nu doarme. Ceea ce a-ti spus drept,in apararea credintei ,va va aduce liniste in constiinta.Iar ceea ce a ti spus cu tenta personala,cu apreciere asupra celuilalt , cu tendinta de judecare a lui,va va adcue regrete ,ca v-ati depasit atributiile
Combateti erezia,dar realmente iubiti sectanti,realmente, cu fapte,nu doar declarativ.
Daca va cauta ,stati cu ea ,daca va plictiseste,duceti va mai incolo.
Dar nu alungati,ca inainte de toate e un om, si credinta e facuta ca sa ne uneasca si ca oameni ,nu numai ca si credinta ,si nu ca sa ne dezbine

Iertare ,daca la randul meu depasesc atributiile zicandu va voua. Daca observati ,si ea mai judeca,dar ei nu ii zic nimic,caci ea are nevoie de intelegere acum. Voua insa va mai zic ,caci parca ma injunghie pe mine ,cand vorbiti asa de un om ,indiferent cine ar fi el. Sunt sigur ca voi intelegeti cel mai bine,si de aia si am curaj sa o zic

Last edited by iustin10; 11.09.2012 at 01:43:29.