View Single Post
Vechi 11.09.2012, 04:08:51
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tartaruga Vezi mesajul
In ce fel se face marturisirea pacatelor la dvs. in biserica? Cred ca v-am mai intrebat o data si ati raspuns: unul altuia ca in Biblie, dar nu imi aduc aminte daca v-am cerut mai detaliat, adica fiecare se marturiseste cui mai exact? Prietenului? Sotului/sotiei? Sau unuia dintre pastori, sau?...
Multumesc de raspuns.
În primul rând, mărturisirea păcatelor se face înaintea lui Dumnezeu, așa cum cere în sute de locuri Scriptura. Apoi, păcatele publice se mărturisesc în public, iar păcatul făcut împotriva fratelui meu îl mărturisesc lui și-mi cer iertare. Nu-l mărturisesc pastorului, căci nici acesta nu-mi mărturisește păcatele lui săvârșite împotriva altuia. Această "mărturisire" este în perfectă armonie cu spiritul Evangheliei. Spovedania este doar o încercare de amăgire a conștiinței și o încărcare inutilă a preotului cu niște păcate ce trebuiau de mult mărturisite Domnului și părăsite imediat. Cum se respectă aici principiul evanghelic al mărturisirii "unul altuia"? Spovedania este doar într-un singur sens
Reply With Quote