View Single Post
Vechi 12.09.2012, 09:41:20
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Dacă nu l-a traversat nimeni, de unde să se știe? Mă gîndesc că cei ce controlează sateliții au totuși această informație, dar o țin secretă. E posibil acest scenariu?
Gata! Cu pretul unui litru de palinca si a altuia de scopolamina, am stors adevarul de la un manelist de pe scara blocului, care lucreaza pentru conspiraciosi. AM PUS MANA PE DOCUMENT!!!
Din juramantul capitanului/ofiterului de avion/pachebot transpacific:
"Jur sa pastrez cu sfintenie secretul Pamntului Plat, pentru a servi mai bine scopurile stapanilor sefilor mei, facand cate ocoale trebuie pentru ca prostii de pasageri sa nu isi dea seama de realitate, si sa combat oricand, in discutii publice sau private, pozitia alora de la flatearthsociety si indeosebi a noului si activului lor discipol din Romania, numitul Florin-Ionut, acel inginer cu o inteligenta perversa si scormonitoare, care e pe punctul de a ne demasca".
Florin-Ionut, cand tramvaiele/autobuzele/etc. se retrag la depou, in Bucuresti, sau in alt oras mare, sa nu crezi minciuna asta uselisto-pedelisto-euro-caghebista. E teapa! Pleaca de fapt in alta dimensiune, pe partea de jos a Pamantului.