View Single Post
Vechi 12.09.2012, 15:14:32
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
În prealabil postat de zaharia_2009:"... se doreste, absolut impotriva firii, ca Ea, Biserica, sa se adapteze la noi si nu noi la Ea !!"

Simt nevoia sa evidentiez inca o data acest cuvant extraordinar, care pune punctul pe i-ul prezentului. Pentru fiecare in parte si pentru societatea omeneasca in ansamblu.
Felicitari, frate Zaharia si multumiri!
Sa luam aminte cu totii, fratilor si surorilor, ca aici e miezul luptei in care suntem prinsi. Asa cred eu, .... ma iertati ca am insistat.
Subscriu asertiunii pertinente.
In aceste sens "reformele" Bisericii sunt inechivoce: rastalmacirea sau negarea pasajelor despre homosexualitate, perversiuni sexuale, preotie, rolul barbatului si al femeii in familie si in Biserica si in societate...

Astfel tendinta este ca Hristos sa fie asa cum vrem noi... si nu ca noi sa vrem sa fim asa cum vrea EL. Oare nu este aceasta o culme a mandriei? Oare stim noi mai bine decat EL ceea ce este bine? Oare Il putem iubi noi pe El mai mult decat ne iubeste EL pe noi?

Doamne ajuta.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit";
Reply With Quote