View Single Post
Vechi 13.09.2012, 12:06:49
Laura19
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Ma intreb si eu de ce romanii au absoluta nevoie de carduri de sanatate. Suntem noi mai importanti decat nemtii? Avem mai multi bani decat englezii care recunosc ca in Marea Britanie s-au pierdut datele a 93% dintre asigurati?
Chiar conteaza atat de putin faptul ca suntem ortodocsi si nu ne dorim ca semnul diavolului sa fie atat de prezent in vietile noastre?
Cine si de ce vrea sa stie in ce stare sunt ficatii si rinichii romanilor?
S-au mai intrebat si altii:

http://acvila30.ro/2012/09/10/cardul-de-sanatate/
Pai vezi, daca un om nu are familie si face, Doamne fereste, un accident si intra in coma sau moarte cerebrala, pot folosi acel card sa vada daca are organe sanatoase ptr. donare(sau vindere). Au fost cazuri in care pacientul a fost deconectat de la aparate, desi familia nu a aprobat. Nimeni nu vede ce se intampla la reanimare. Sunt medici si medici, oameni si oameni.

E usor sa fi monotorizat cu aceste carduri. Ai toate datele si amprente pe buletin,pasaport+cardul cu toata istoria medicala. Se stie totul despre tine.

Eu locuiesc in CA si avem si noi acel card de sanatate. Nu are chip, cred ca e pe banda magnetica. In fine. Mama mi-a povestit ca o batranica avea un card de sanatate vechi, dinainte sa apara calculatoarele si surpriza: au putut vedea pe calculator acele date de pe cardul antic. Cum si de ce? Nu stiu. tota lumea s-a minunat cum de au reusit. Se pare ca acest sistem este gandit de mai mult timp si tot posibilul ca tehnologia pe care o cumparam noi sa nu fie nici decum la nivelul thenologiei folosite de CIA sau alte organizatii.
Si aici se vorbeste de carduri de sanatate cu cip, electronic. Ei dau motivul ca asa e mai usor de aflat, in cazul unui accident de masina de ex. sau ceva similar, cine este pacientul, daca are alergii, daca are nu stiu ce boala, daca a dat semnatura ptr. donarea organelor in caz de moarte cerebrala sau coma; nu mai pierd timp pretios ptr. a cotacta familia sa vada ce si cum, sa bage acel card magnetic la calculator etc. Pac pac.

Parca am fi niste oi trase de funie si conduse spre ce directie vrea Uniunea. Cardurile nu sunt ceva create de romani. Nu ei au venit cu ideea. Noi facem tot posibilul sa fim pe placul UE, indiferent daca e nevoie sau ba, daca cetatenii vor sau nu. Doar ptr. ca e nou, sclipitor si propaganda spune ca e folositor, nu inseamn ca asa si este. Ai tu un cuvant de spus? Te baga cineva in seama? Nu.
Daca refuzi acel card, ce se intampla? Trebuie sa platesti consultatia sau cum? Trebuie sa fie o portita.

Last edited by Laura19; 13.09.2012 at 12:11:19.
Reply With Quote