Citat:
În prealabil postat de Kronos
Dar suntem noi mai proști ca nemții și englezii? Mi se pare inutil să se trezească cineva să descurajeze de fiecare dată când se încearcă o schimbare sub motivul că am fi inferiori altora. Doar pentru că nemții sau englezii nu au sau au și nu se descurcă nu înseamnă că nouă nu ne-ar putea ieși, că nu suntem rebuturile lumii și românii pot avea idei originale și folositoare. Dacă suntem atât de mult în urmă și după atâta timp este pentru că mereu ne-am uitat când în stânga, când în dreapta să vedem ce-au făcut alții și în loc să creăm și să avansăm în ritmul nostru, doar am copiat și adaptat.
Stați liniștită că dracul nu se-ascunde în carduri.
|
Pai cum altfel s-ar putea impune idei atat de nocive pentru romani daca n-am avea cate-un ,,progresist'' care sa ne spuna ca tot ce se face e spre binele nostru?
Si se pare ca exista destul de multi romani gata sa le spuna fratilor lor ca aceste carduri sunt o dovada de modernism! Atat ii trebuie romanului! Umflat de mandrie ca e mai modern decat neamtul, ia cardul de sanatate si-l recomanda cu caldura si altora! Iar mafia ii cumpara apoi rinichii!
Tiii! Ce fericire sa stii ca rinichii tai il ajuta pe altul sa traiasca! Ce daca tu ai crapat?! E ,,minunat'' sa-ti duci pe cineva drag la spital cu probleme la plamani si sa fie operat de ficat si sa-l primesti acasa in cosciug! Dumnezeu a vrut sa aflu despre un astfel de caz concret.
Da, ,,stau linistita'', caci tu m-ai linistit ca, daca iau cardul, sunt moderna si placuta in fata lui Dumnezeu!
Dar, te va intreba Dumnezeu de ce mi-ai spus asa.