Subiect: Gresesc sau nu ?
View Single Post
Vechi 13.09.2012, 12:54:10
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RalucaG Vezi mesajul
Asa este, Laura. Scuze, am mixat mesajele (batranetea...) :)
Este adevarat ca pentru unii parinti este mai usor sa te stie "in siguranta" atunci cand esti insotita de cineva, chiar daca cineva-ul te duce la discoteca. Sunt oameni care, poate, si-au trait tineretea in spiritul flower power si nu considera mersul la discoteca drept ceva rau, atata vreme cat prietenul te aduce acasa dupa. Mai ciudat e sa nu vrei sa te duci la discoteca, asta poate fi un semn de izolare sociala pentru unii, iar daca ai renuntat la discoteca (si la prieten, culmea!) ca sa te duci - unde? LA BISERICAAAAAA? Unde se lalaie ceva monoton si mormaie unu niste vorbe pe care nu le intelege nimeni, la sarbatori e plin de babe carcotase si mai si miroase a transpiratie? Sa te duci sa lesini p-acolo? Nu, asta nu-i semn bun!
Suna cunoscut?
Cred ca nu ai alta scapare decat sa iti gasesti un prieten civilizat, cu care sa mergi si care sa te aduca acasa de la biserica, asa cum te aducea celalalt de la plimbare.
Andreia eu zic sa o intrebi pe maicata daca vrea sa mearga cu tine poate se intoarce si ea cu fata catre Dumnezeu. Pr Arsenie Papacioc asa zicea copii nasc pe parinti.
Stai tare in credinta nu ai nimic de pierdut.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote