Citat:
Īn prealabil postat de AlinB
Exact acelasi gen de informatie si acelasi gen de senzatie care te incearca citind informatii asemanatoare de pe bloguri ca: saccsiv, apologeticum.
|
Dar nu le-ai spus pe toate...
Uite, sa presupunem ca, de maine, pentru ca m-ai influentat tu, nu mai cred nici ce-a spus Sfantul Lavrentie de Cernigov, nici parintele Paisie Aghioritul, nici parintele Iustin Parvu, nici alti duhovnici contemporani ale caror comentarii au aparut si pe
Apologeticum, Atitudini, Pelerinul ortodox, Saccsiv si pe alte site-uri crestine care nu impartasesc politica oficiala legata de cipuri si de documentele cu cip.
In acest caz, tu iti asumi faptul ca m-ai smintit, adica, de pe pozitia de crestin, m-ai influentat sa procedez intr-un mod neplacut lui Dumnezeu? Stii ca este scris: ,,Vai de cel prin care vine sminteala."
Insa eu am mare incredere in cuvintele parintelui Paisie Aghioritul si le citesc indiferent daca apar in intr-un ziar ortodox, de informatie, de scandal sau de divertisment. Iar maine, daca Dumnezeu imi ajuta, voi spune ce-am spus si pana acum:
,,Nu, multumesc! Nu am nevoie de card! Nu consider ca e in avantajul meu sa port asa ceva."