Pt.CATALINN
Imi pare rau pt.bunicul tau,dar ai spus ca s-a simtit bine cat a fost acolo.Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie: m-am simtit f.bine acolo si nu pot explica de ce. Eu nu incerc sa lamuresc pe nimeni sau sa conving sa creada in DOAMNA DESANKA sau in fiul ei,eu vreau sa va impartasesc din experienta mea.Poate eu nu ma grabesc sa cataloghez ca altii, zic ca este posibil orice pe lumea asta.Revenind la ceea ce s-a intamplat cu bunicul tau trebuie sa-ti spun ca persoana de la care am aflat eu de ceea ce se intampla la ARAD a murit in urma cu trei ani,avea ciroza.Ce am retinut eu din singura saptamana in care am cunoscut-o pe DOAMNA a fost faptul ca ea nu iti prelungea viata,a spus ca fiecare are destinul lui,atatea zile cate iti da DUMNEZEU,dar iti putea oferi "un pasaport pentru lumea de dincolo",LUMINA,poate o impacare cu destinul,o acceptare.Am primit o fotografie de la cineva care venise acolo, de fapt am rugat sa-mi dea si mie, in care DOAMNA in urma cu cativa ani,inainte sa plece din aceasta lume, in care primeste LUMINA sub forma unui con.Nu e niciun truc,nu s-a observat cu ochiul liber, decat in poza.Dupa cateva luni dupa ce fusesem la ARAD am fost surprinsa sa vad intr-un ziar care aparuse la PITESTI o poza cu DOAMNA primind lumina sub forma tot de con dar surprinsa din alta pozitie,ceea ce mi-a intarit convingerea ca nu era nici truc si nici un defect de fotografiere.De remarcat, ca cei care facusera pozele erau oameni simpli care nu au stiut ca vor vedea ceva extraordinar.Asta spunea DOAMNA:"AICI PRIMITI LUMINA".Eu mai cred ca fiecaruia ne este dat sa primim mai mult sau mai putin, sa fim mai mult sau mai putin luminati.
|