Citat:
În prealabil postat de Illuminatu
Si timpul asta special pus deoparte tine la voi doar 24 de ore - de fapt doar 16, avand in vedere ca somnul de 8 ore nu prea este pus deoparte pentru Dumnezeu.
Sau sa nu-mi spui ca la voi si somnul de sambata este timp pus deoparte pentru Dumnezeu?
|
Prietene, timpul acesta nu ne aparține, căci nu e al nostru, e al lui Dumnezeu! În postarea anterioară ți-am bolduit special "
Sâmbetele Mele" să remarci că sâmbetele sunt ale Domnului! La fel cum Hristos e
Domn al Sâmbetei (Marc.2,28), și
Sâmbăta este a Lui. Dacă El a sfințit-o (adică a pus-o deoparte) la Creație (Facerea 2,3), și tu ai datoria s-o sfințești, conform Poruncii (Ieșirea 20,8). Deci, da, sâmbata e un timp special,
sfințit și
binecuvântat de Dumnezeu. Fie că ești la Biserică, fie că dormi. Fie că vrei, fie că nu vrei să respecți Porunca.
Citat:
Eu nu am spus NICIDECUM ca Legea trebuie desfiintata: numai sufletul tau hain de sectar protestatar poate sa profereze asemenea acuzatii pline de rautate. Faptul ca nu intelegi ca Iisus Hristos este PLINIREA Legii te face sa te lansezi - spre pieirea ta si a sectei tale nenorocite - in asemenea ineptii. Dar nu trebuie sa-i faci si pe altii sa creada ineptiile tale.
|
Amice, dacă nu trebuie desființată, atunci păzește-o și respect-o așa cum și Hristos a
PLINIT-O și a împlinit-o.
Citat:
Si mai mult: voi ii "imbaiati" in apa "sambetei" - adica in apa clocita a propriilor ineptii - pe crestinii nostri, iar mai apoi sustineti ca te poti mantui si daca nu tii sambata. Mai, antihrist 666
|
Ne-amice, ai început iarăși să vorbești mocirlos, controlează-te!
Citat:
DE CE VA BATETI JOC DE OAMENI?
|
În loc să urli majuscular, mai bine ți-ai ține în frâu batjocura ta. Simțul umorului, ironia e una; iar atacul grosier la persoană e alta. Dacă nu-ți poți controla cuvintele vei fi tu însuți
ignorat. De data asta pe bune!