Subiect: despre viitor
View Single Post
Vechi 19.09.2012, 20:21:39
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ionitamihaela Vezi mesajul
Buna dimineata.Ieri m-a sunat sora mea sa imi spuna ca o femeie de la servici de la ea ghiceste viitorul si cum anume,trebuie doar sa ii spui data,luna si zodia,,,,Sora mea spune ca i-a spus absolut totul despre mine din trecut,ca am fost bolnava si ca o sa mai fi ma vede prin spitale de tata ca a avut o cumpana si ia spus chiar si despre ce boli sufera,fratimiu ca i place viteza si ca o sa pateasca ceva foarte rau......sincer pe mine si pe mama ne-a cam pus pe ganduri daca este chiar asa si a stiut trecutul.....Voi ce parere aveti sa credem in asa ceva,cum sa facem sa nu luam in seama?
Doar doua categorii de oameni pot cunoaste (desi in feluri diferite) viitorul:

1. Sfintii ( in masura in care le dezvaluie Dumnezeu, pentru folosul oamenilor)
2. Vrajitoarele/vrajitorii - oamenii care lucreaza cu necuratul (in masura in care diavolul poate intui viitorul cunoscand trecutul prezentul si patimile oamenilor si o face spre pierzarea celor care cauta acest "dar").

Vezi unde se incadreaza respectiva, pentru ca a merge la cei din a doua categorie este un pacat grav si a mai lua inca aminte la ce spun ei este iarasi rau ca sa nu mai zic ca a face ce spune vrajitoarea, chiar daca pe moment poate parea bine, e foarte pagubos pentru mantuire.

Last edited by AlinB; 19.09.2012 at 20:23:40.
Reply With Quote