View Single Post
Vechi 22.09.2012, 03:07:35
ioan cezar
Guest

Implicit

Repet treaba asta in care cred cu tarie:
"Fa-te ca esti cel mai infranat om si, cu uimire vei constata ca .. vei deveni cu fiecare zi! AMIN+"

Si invers, repeta-ti ca esti un desfranat, spune-o zi de zi, roaga-i si pe altii sa-ti repete si pariez, ca feciorelnic de-ai fi (Doamne iarta-ma, ca o spun doar cu scopul obtinerii intelegerii talcului), vei deveni un desfranat.

Inima noastra e sensibila la ce ne trece prin minte... Nu tot ce ne trece prin minte vine din inima, insa unele ganduri, fie si considerate minore, pe care nici nu le prea luam in serios, cu vremea ajung sa aiba impact acolo, in inima!
Azi o gluma, maine o aluzie, poimaine vine unul cu oarecare autoritate si ti-o tranteste... si uite-asa ajungi din om neom... IN VIATA SUFLETEASCA, "ETICHETA" AUTOATASATA precum SI CEA PUSA DE ALTII: TRANSFORMA INTERIORUL "BORCANULUI" IN SENSUL IN CARE SCRIE PE EA! Spune-i unui om in fiecare zi ca e un netrebnic si se va netrebnici, cu vremea. Spune-i ca-i betiv si va deveni. Spune-i ca-i fricos si va fi. Spune-i ca-i curvar si va deveni. Spune-i ca-i harnic si va fi mai departe! Spune-i de bine si va avea motiv sa se conformeze binelui. (Doar daca nu i se nazare sa se razvrateasca fata de tine... Cum fac adolescentii fata de parinti, de pilda... Pe invers. Of...)

Inima noastra e ca un copil care asculta la usa ce vorbesc parintii despre el... Ce spun ei in taina, bietul copil, aia si crede. Atentie asadar CE DIALOG INTERN SI EXTERN PURTAM!

Cred ca ne putem repeta mereu ca suntem infranati si putem cere la rugaciune sa fim inca si mai infranati. Sunt sigur ca Domnul ne sprijina inclinatia inimii, vazindu-ne atat de hotariti.

La fel cred ca e cu credinta in general. Consider ca sunt credincios si rog pe Dumnezeu sa imi sporeasca credinta. PERMANENT. ZI DE ZI. PANA LA SFARSIT.

Last edited by ioan cezar; 22.09.2012 at 04:35:43.
Reply With Quote