View Single Post
Vechi 22.09.2012, 13:44:44
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Asadar, eu nu am spus de creationism si evolutionismul teist, ci de intelligent design. Ambele, si creationismul stiintific, si evolutionismul teist intra la intelligent design, in orice link despre intelligent design vei gasi asta. Nu intra aici doar evolutionismul ateu.
Nu se spune "de ceva", ci se spune "despre ceva".

Nu "intră", ci, eventual, "se încadrează".

Citat:
Dimpotriva, evolutionismul teist se bazeaza pe argumentatia stiintifica a teoriei evolutioniste, e ciudat sa spunem ca nu ar avea acest lucru.
O teorie nu "are lucruri", ci eventual include, sau se bazează, pe anumite idei, paradigme sau teorii.

Citat:
Practic evolutionismul e din punct de vedere stintific o ciudatenie, fara nicio argumentatie stiintifica, doar povesti teoretice.
Probabil ați vrut să spuneți (deși este oricum o chestiune discutabilă) că nu există dovezi științifice. Faceți o gravă confuzie între argument și probă sau dovadă.

Una peste alta, pentru o persoană care emite pretenția că poate să demonteze o teorie științifică, și/sau că înțelege ce presupune asta, suferiți de niște carențe îngrijorătoare în ce privește limba română.

În ceea ce privește cărțile catolice ne-am lămurit mai demult, pe alt thread. Dar în ceea ce privește domeniul științific, ne puteți indica o singură lucrare pe care ați citit-o ?

Este, ca să folosim un cuvânt blând, amuzant modul în care vă erijați în autoritate în varii domenii care vă sunt evident străine, pentru că, nota bene, a citi pe internet "de" un anumit lucru nu echivalează cu o veritabilă educație în domeniul respectiv.

Last edited by MihaiG; 22.09.2012 at 13:50:03.