Subiect: Desanka Nicolai
View Single Post
Vechi 11.09.2006, 10:46:07
sovidiu sovidiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2006
Implicit

Pai este intr-adevar tragic, si bunicul tau, daca nu a facut nimic, tumora a crescut si i-a paralizat si piciorul de pe aceiasi parte, firesc, tumora trebuind operata. Dar aceste mesii mincinoase, si aceste mame saracele, straduintza noastra este sa reusim in a ne curatzii de astfel de inselatorii, in care mai cadem unii dintre noi, si eu am vazut unii cum si-au diminuat din aceasta nenorocire, din interpretarile aberante si aproape ca s-au facut bine, deci daca am reusi sa-i intoarcem pe unii din acestia, ca sunt foarte multzi tineri laici ce cad usor spre acestea, dar ideea este ca pe langa ca este foarte foarte greu sa-i reeduci, potzi cadea si tu si "printre randuri" de nu te vezi, deci nu stiu cum trebuie procedat, poate in a-i lasa in ale lor si a-i lamurii si pe altzii ca abereaza fara a intra in amanunte... De exemplu, o actritza, am vazut la TV, o vedeta importanta, a cazut intr-o astfel de traire, cica mergea pe autostrada si la un moment dat a inceput sa aiba halucinatzii si sa se creada sfanta, adica un fel de trimisa a lui Dumnezeu, a mers in casa la cineva pe autostrada unde oprise si s-a simtzit confortabil, si a avut un comportament cu totul ciudat sustinand baliverne pe tema sfiintzeniei si a lui Dumnezeu, si a ei personale, cu descaltzatul, cu misiunea ei, dar cica si-a revenit dupa cateva ore, sau zile, dar oricum e foarte tragic, deci parerea mea sincera este ca trebuie dat viteza balivernelor acestora fara a-i jigni... ca-i nenorocim, si desi unii tineri au impresia ca seamana izbitor cu Iisus sau cu ceva sfinta, in toate privintzele... fara a le face rau, eventual ar trebui in a-i struni, intai asha cum au fost inainte de acestea, si abea apoi, daca mai doreste sa mearga spre chemarea Domnului, mai neinselat, sau poate ar fi si mai bine sa lase cu totul balta, ca pe o deraiere, toate acele panze de paianjen,... ca doar cu totzii vrem sa ne asemanam cat mai mult cu Iisus, doar ca nu aberand... la greu :dozingoff: ci speram prin unele forme de viatza in asemanare,...dar scoase din nenorocire rand pe rand cumva...
Reply With Quote