View Single Post
Vechi 23.09.2012, 22:37:46
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
dar nici nu a spus:cautati abstinenta. Hristos a spus sa cautam imparatia cerurilor si sa ne iubim. In abstinenta pe care tot o promovezi nu stiu unde ar fi iubirea
Și iubirea trupească de care tu vorbești vrei să spui că asta te va mântui? Te amăgești. Apropo un duhovnic ai?

Citat:
orice familie isi doreste sa aiba copii, dar sa faca atat cat pot sa creasca. Ce, crezi ca o familie care ar avea 20 de copii si nu ar avea cu ce sa-i creasca ar fi ok?
Nimeni nu te obligă să faci 20 de copii. Practic e cam greu dacă ai lua în calcul niște rânduilei lăsate de marii părinți. Apropo BO nu te îndeamnă la plăcere (ceea ce tu numești iubire) în detrimentul aducerii pe lume a copiilor. Din contră BO ne îndeamnă la procreere.

Citat:
"Lasati copii sa vina la mine" tu il interpretezi: " faceti copii cat puteti"?
Se mai poate interpreta că părinții ar trebui să-și ducă copii de când sunt mici la biserică.

Citat:
sotii se impreuneaza datarita nevoii fiziologice de care tocmai am vorbit anterior (asta in cazul in care nu se hotarasc sa faca copii). Si daca nu stiai sexul face bine la sanatate, atat fizica cat si mentala
Fals amice. Aduce sănătate fizică și mentală atât cât este pentru procreere, în rest plăcerea despărțită de rostul procreerii aduce moarte. Ești prost informat și în domeiul științei. Marii savanți au fost abstinenți, ei și-au conservat sămânța. La fel și marii părinți, sfinții. Și stiințific și teologic, înfrânarea (cu excepția procreerii) este mai benefică sănătății, chiar a sănătății mintale. Hormonii ageresc organismul, în special sistemul nervos. Femeile prin nașterea de prunci sunt ferite de boli de sân și uter. În timpul sarcinilor și a alăptării normală este abstineța și nu desfrâul.

Citat:
Exemplul unui duhovnic...nu stiu!
Nu știi prentru că nu avem exemple de duhovnici, părinți, sfinți care să susțină contracepția. Vezi amice cum te conduci după propia lege?

Last edited by ovidiu b.; 23.09.2012 at 23:08:57.
Reply With Quote