View Single Post
Vechi 24.09.2012, 00:37:39
laurastifter laurastifter is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Doamne ajută!
Dragii mei,
Bine v-am regăsit după atât de mult timp (cred că n-am mai intrat pe forum de aprox. o lună)!
Îmi pare rău că - știu asta - mesajul meu vă va întrista... dar trebuie să vă spun că Nicoleta se află din nou într-o situație deosebit de dificilă și are nevoie urgentă de ajutorul nostru.
Pentru cei care n-ați avut timpul necesar de a urmări toate mesajele topic-ului, vă reamintesc faptul că acest thread îi este dedicatNicoletei Enculescu, colega noastră de forum, profesoară de Limba și literatura română, absolventă de Teologie (în ciuda problemelor ei grave de sănătate , a reușit să promoveze cu succes, în vara aceasta, examenul de licență în teologie) și, în primul rând, o foarte bună creștină, cu dragoste de Hristos și cu o uimitoare tărie sufletească. O pot caracteriza astfel pe Nicoleta pentru că o cunosc foarte bine de la Facultatea de Teologie. Anul trecut (atunci când am înființat topci-ul acesta), Nicoleta a suferit o operație la picior (a nu știu câta intervenție chirurgicală...), în urma căreia spera să poată merge normal și să-și reia activitățile. Din păcate, n-a fost așa, ci încercările au continuat căci, la doar câteva săptămâni după ce Nicoleta a ieșit din spital, i-a murit tatăl. Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie... În acest timp, starea de sănătate a Nicoletei evolua și, după câteva săptămâni (cred că după moartea tatălui ei, nu mai rețin exact), a reînceput să se deplaseze singură. Toate acestea se întâmplau în iarnă, exact în perioada în care toți ceilalți studenți se pregăteau liniștiți pentru sesiune. Deși a suferit atât de mult, draga mea prietenă a reușit să promoveze TOATE examenele din sesiunea de iarnă, inclusiv examenul de Misiologie la care a trebuit să meargă într-un scaun cu rotile, fiindcă abia fusese externată din spital.
La sfârșitul lunii mai, exact după ce a promovat ultimul examen din sesiunea de vară, Nicoleta s-a lovit grav la piciorul bolnav și a fost operată din nou.
Cred că am scris un text prea lung;de aceea, voi continua într-un nou mesaj.
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca
Reply With Quote