View Single Post
Vechi 18.10.2007, 18:17:09
OvidiuO OvidiuO is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.08.2007
Implicit

Asa, in incheiere la acest minunat topic, minunat prin simtirea si intelegerea si practicarea a ceea ce scrie in titlu binenteles, o sa postez CEA MAI DUHOVNICEASCA INTAMPLARE DUHOVNICEASCA A PR. SAVATIE

- Care a fost cea mai marcanta intamplare duhovniceasca din viata Sfintiei voastre ?

- eu nadajduiesc ca cea mai duhovniceasca sa fie in viitor. toate au fost duhovnicesti, si caderile, si ridicarile, toate mi-au folosit si, va spun drept, daca am dobandit ceva de la Dumnezeu, este tocmai intelegerea ca din toate ne putem folosi: si din bucuria aia din noaptea calugariei, dar si din spaima imediata dinaintea ei,cand imi venea sa-i iau pe toti la bataie si sa plec, sa nu ma mai intorc niciodata acolo, pe care, totusi, am invins-o si am vazut ca-i buna si aia. Toate sunt bune, sunt duhovnicesti, toate, daca ne intoarcem la Hristos si cu ranile noastre, si cu micile noastre biruinte. Biruinta este a nu te sinucide. Stiti!? Si, iata ca inca suntem biruitori - slava Domnului ! - toti cei care mai suntem aici. Asa ca, asta a fost cea mai duhovniceasca intamplare din viata mea, cand am inteles ca orice poate aduce folos duhovnicesc, daca ai ochi si vrei sa intelegi asta.

Doamne ajuta-ne !
Reply With Quote