View Single Post
Vechi 25.09.2012, 20:50:18
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Trecând peste limbajul pe care, din câte văd, nu doriți sau nu puteți să vi-l controlați, rămâne chestiunea întrebării la care refuzați cu obstinație să răspundeți:

Care este titlul ultimei cărți științifice pe care ați citit-o ?
Am si spus ca in mod special procedez asa si am si argumentat de ce, daca nu ati fost atent (sau nu ati priceput): unui om agresiv si fara bun simt ca dvs. probabil asta e singura cale sa i se raspunda, altfel nu intelege.
Dvs. nu ati intrebat, ati intrat pe forum si ati incercat sa spuneti ca sunt redus. Ati facut asta pentru ca intotdeauna procedati asa, ca sa va impuneti agresiv ereziile. Intotdeauna vreti sa discreditati interlocutorul ca sa nu mai scrie ceva si sa va impuneti dvs. punctul de vedere care e intodeauna gresit. Pentru ca nu aveti prea multe cunostinte si nici logica pare sa nu va ajute prea mult, asta e singura argumetatie a dvs., evident una primitiva (ca tot vorbeam de primate).
Si cred ca e si mai mult de atata, pentru ca desi am scris un mesaj in care aratam ca nu am facut greseli, dvs. apoi m-ati acuzat de acelasi lucru, poate aveti si ceva dereglaje, dar asta v-am spus de mai multe ori. Nimic nu va mai raspund pentru ca intrebarile dvs. sunt ca ale fariseilor, ce am citit sau nu demonstrez prin mesaje, nu unui om rautacios ca dvs., ca sa va dau satisfactie. Asa v-am raspuns pana acum si dvs. nu ati mai terminat de luni de zile cu intrebarile fariseice.
Asadar, nu ar trebui sa va suparati, ati demonstrat chiar dvs. ca e valabil citatul din Gheote: "Nimic nu e mai rău decât prostia agresivă."
O mie de intrebari prostesti mi-ati spun pana acum, doar ca prin viclenie sa imi gasiti ceva ca sa ma determinati sa nu mai scriu. Data trecuta m-ati intrebat de carti catolice, inainte de altceva, inainte de altceva, inainte de altceva si tot asa. Nimic nu va mai raspund pentru ca intrebarile dvs. sunt ca ale fariseilor, ce am citit sau nu demonstrez prin mesaje, nu unui om rautacios ca dvs., ca sa va dau satisfactie. Asa v-am raspuns pana acum si dvs. nu ati mai terminat de luni de zile cu intrebarile fariseice. Adica: Jonathan Swift: "Un nerod pune mai multe întrebări decât poate da răspunsuri un înțelept."
Nu aveti de ce sa va suparati, eu nu am facut nimic, chiar dvs. ati demonstrat toate astea, cred ca sunteti de acord cu mine.