Citat:
În prealabil postat de MihaiG
Foarte bine, dar atunci de ce nu doriți să răspundeți la o întrebare simplă ? Ați citit vreo carte științifică legată de subiect ?
P.S. Dacă veți binevoi să răspundeți, cu da sau nu, considerați că le răspundeți celorlalți useri, nu mie.
|
Q.E.D.
Dvs. sunteti veriga lipsa pe care o tot cauta, acum o sa repetati ca papagalul (adica o pasare, de asta ziceam de veriga, stiu ca intelegeti mai greu) de vreo douazeci de ori. La fel cum ati facut si data trecuta si alte dati. Ati mai facut odata si ati fost banat, sper sa aveti acelasi traseu ascendent (evolutionist). V-am intrebat si acum cateva saptamani sau luni, la un psihiatru ati incercat?
Data trecuta cand ai fost mai neagresiv (atat cat poti fii, ca un om normal cand e agresiv) ti-am raspuns, desi nu a avut vreo importanta. Acum vii si ma ataci si mai ai si pretentia sa iti raspund la intrebarile fariseice? Eu ti-am dat singurul raspuns posibil pentru tine, chiar daca sub forma de aforisme. Am vrut sa pun si vorba lui Caragiale, dar am zis ca e putin cam dura si cum nu intelegi s-ar putea sa nu iti placa (mai ales ca nu cred ca era eterodox).
Din moment ce doi ani ai facut ce ai vrut, ai alungat si useri
ortodocsi, chiar e am vrut sa plec de cateva ori de pe forum din cauza ta, e timpul sa primesti si raspunsul adecvat, pe masura ta. Asta de acum incolo.