Citat:
În prealabil postat de Eugen7
E ilara aceasta afrimatie.
Lista bibliografica o ofer pentru studiu adecvat celor interesati.
Doamne ajuta.
|
Hai sa analizam putin cat de ilara e. La inceput dadeai si argumente, dar am discutat amandoi si ti-am aratat ce e gresit. Adica citate din sfinti, inclusesei si pe Sf. Serafim de Sarov in acea lista.
In lista resectiva ai inclus si autori care chiar in lucrarea recomdanta scriau impotriva ecolutionismului, ti-am dat chiar eu citate din doi autori. Tu spunand ca sunt dovada sustinerii evolutionismului teist.
Eu ti-am adus chiar si argumente stiintifice, dar tu sau altii nimic, doar ca sunt ascunse pe undeva. Nu era nimic mai simplu decat un mesaj de combatere a acelot arguemnte, decat douazeci de mesaje cu aceeasi lista.
Tu ai scris cel putin zece mesaje cu lista, numai in ultimul timp, era de ajuns o data sau de doua ori. E ca si cum eu as repeta de zece ori acelasi mesaj.
Si cel ma important lucru, de la care de fapt s-a si starnit discutia asta la care s-a bagat ca musca in lapte si userul catolic Erethorn, ti-am scris cred cinci mesaje in care iti spuneam ce e intelligent design, tu in urmatorul mesaj repetai acelasi lucru. Eu iti scriam iar ce inseamna, cu link-uri cu tot, tu scriai urmatorul mesaj despre acelasi lucru, nebagand in seama mesajul meu. Era corect ce ziceam eu, ca intelligent design cuprinde si evolutionismul teist si chiar extraterestrii lui Dawkins. Asadar, de ce ai facut asta?