View Single Post
Vechi 27.09.2012, 14:31:24
Miroslav Miroslav is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.08.2012
Implicit

Stiu ca topicul s-a inchis,dar vreau sa va zic ca i-am recunoscut.Bine,a trecut ceva timp de atunci.Cam 3 saptamani.Situatia e aceeasi.Nasoala.Poate si deznadejdea mea si-a spus cuvantul.Cand am fost separati,prin aprilie,cam tot asa a fost(bun,nu cu poze),dar credinta mi-a fost tare si ne-am impacat dupa 2 saptamani.Ma gandesc ca se paote sa fie vorba si de farmece,deoarece a avut niste reactii urate din senin(cauta motive de cearta,ma respingea,dupa aceea isi revenea) ,ca dupa ce ne-am despartit sa zica ca se simte foarte linistita si ca simtea ca nu isi gaseste locul in relatie.Tinand cont ca relatia a fost fara constrangeri,nu ne vedeam zilnic.Se poate sa fie vorba si de pacatele ce le-am savarsit noi doi.Nu am trait in curatie.Nici macar in post.Dar,totusi,reactiile alea nu o caracterizau.Eu am fost la preot,mi-a facut dezlegare,m-am spovedit,mi s-a sfintit casa.Am chemat-o si pe ea la preot,dar a refuzat.Nu prea crede in chestiile astea.Am fost ultima data la un preot vazator cu duhul circa acum o luna si a zis ca ne face cineva pe casa farmece,dar a si zis ca noi ne-am despartit din cauza lor.Eu ce sa fac in privinta asta?Cum s-o ajut pe ea?Va multumesc
Reply With Quote