View Single Post
Vechi 28.09.2012, 11:48:53
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
s-ar fi inmultit prin cuvant? Glumesti nu? Si ma rog in ce consta acest tip de inmultire? Din cate imi amintesc Biblia spune asta: "Și Dumnezeu i-a binecuvântat, zicând: "Creșteți și vă înmulțiți și umpleți pământul și-l supuneți; și stăpâniți peste peștii mării, peste păsările cerului, peste toate animalele, peste toate vietățile ce se mișcă pe pământ și peste tot pământul!"(Geneza 1:28). Spune aici ca Dumnezeu i-ar fi spus omului: cresteti si va inmultiti PRIN CUVANT? NU! Asa ca totul e o speculatie sau, ca sa repet, parerea personala a cuiva.
Era vorba despre înainte căderea din Rai. În această privință spune Sfantul Vasile cel Mare: "Ce zici, omule? Este oare vreun lucru cu neputinta la Dumnezeu? Oare Dumnezeu, Care inmulteste neamul multor feluri de pasari fara impreunare, nu putea face acest lucru si cu neamul omenesc?..." Nu mai continui...având în vedere cerința ta.

Citat:
PS: cred ca e mai bine sa punem punct discutiei noastre. Cum bine ai vazut eu mi-am tot sustinut punctul meu personal de vedere si nu am cedat, asa cum la fel ai procedat si tu. Nici daca am discuta 100 de ani tot la celasi rezultat am ajunge.Cred ca cel mai bine ar fi sa lasam si pe alti useri sa-si spuna si punctul lor de vedere (eu cel putin asa am sa fac) fara sa acaparam acest topic.
De acord cu tine. Ai mare dreptate. Fiecare cu punctul lui de vedere. Noi l-am cam spus. Te rog să mă ierți dacă ți-am adus neliniște sau tuburare sau altceva ți-am greșit.

Citat:
Bunul Dumnezeu sa ne miluiasca PE TOTI!
Doamne ajută!

Last edited by ovidiu b.; 28.09.2012 at 11:59:57.
Reply With Quote