View Single Post
Vechi 29.09.2012, 09:21:24
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de corneliuson Vezi mesajul
Adventistii inteleg porunca a patra (referitoare la pazirea zilei a saptea - singura zi a saptamanii, binecuvantata si sfintita de Dumnezeu) asa cum le-a explicat-o Domnul sambetei si incearca sa o tina la fel ca El.
O buna parte din viata am trait-o pe vremea lui Ceausescu. La scoala am invatat ca poporul roman e drept, cinstit, viteaz, tara e curata etc. Invatam ca oamenii din societatea capitalista sunt asupriti si sunt un fel de sclavi. Eu chiar credeam toate astea. Imi amintesc ca prin 1994 am iesit prima data din tara. Am aterizat in Austria iar acolo nu puteam sa-mi cred ochilor. Nu vedeam si nu simteam nici un asuprit, oamenii erau foarte binevoitori si tara era curata.

Eu fusesem indoctrinata sa cred altceva si chiar credeam. La fel se intimpla si cu dumneavoastra. Repetati fraze identice cu ale colegului osutafaraunu, fara nici un fel de modificare. Secta dumneavoastra nu-si permite sa va lase libertatea sa fiti originali si creativi pentru ca asta inseamna sigur ca va pierde un "zeciuitor". Dumneavoastra sunteti trasi la indigo. Toti spuneti aceleasi vorbe lipsite de continut si dupa ce le repetati de cateva sute de ori, cativa ani buni, ajungeti sa credeti ca minciunile adventiste ar fi adevar.
Reply With Quote