View Single Post
Vechi 29.09.2012, 17:19:16
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de UNNOOM Vezi mesajul
Va ce scrii tu pe aici!
Ia vezi si ce zice Talmudul:

http://www.youtube.com/watch?v=CiiSfvSlpro

Citat:
Intereseaza pe cineva explicatia ta sau ce scrie in dictionar?
Eu am venit cu explicatii ale sfintilor parinti,nu cu idei proprii. DEX-ul contine si erori,unii termeni sunt exagerati si li se atribuie explicatii distorsionate!

Citat:
In mod evident te-ai referit la evrei cand ai zis mai sus ca ar fi bine sa-i starpeasca cineva deoarece in statul Israel sunt mai multi evrei decat ceea ce tu numesti, folosind un cuvant nepotrivit, jidani.
M-am referit la ce stiu eu ca m-am referit (jidani),nu la ce zici tu!

Citat:
Problema o reprezinta militantii islamisti care recurg la razboi si terorism in numele religiei (la fel cum crestinii odinioara faceau cruciade in numele religiei sau cum evreii ii prigoneau pe crestini).
Si ce,fac acei militanti bimba atomica? Nu ii confunda pe ei cu statul iranian. Si terorismul nu exista,e pura manipulare. SUA & jidanii sunt in spatele terorismului mondial.

Citat:
Nu voi mai continua dialogul cu tine! Esti un soi de om cu care nu se poate discuta.
Asemenea spun si eu despre tine. Ai o mentalitate lovita prea puternic de democratie.

Si tot nu ai raspuns carei religii apartii... De ce nu treci la profil? Iti este rusine de tine?

Last edited by Raoul; 29.09.2012 at 17:24:21.
Reply With Quote