View Single Post
Vechi 11.09.2006, 13:31:43
vsm vsm is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Locație: Tara Maicii Domnului
Religia: Ortodox
Implicit

Pana in liceu am fost...un biet ateu care avea impresia ca stie totul; invatam, citeam incercam sa aflu cat mai multe lucruri despre lume, despre viata. In liceu fiind am inceput sa citesc Biblia, aveam cateva cunostinte care incercau sa se apropie de Adevarata Cale.Abia peste multi ani am inceput sa inteleg ce inseamna a fi CRESTIN, si tot incerc sa fiu un CRESTIN ADEVARAT de ceva vreme...numai Tatal stie daca reusesc sau nu. Sunt zile cand supararea fata de actiunile mele intrece orice limite! Nu este usor, intr-o lume ca aceasta in care traim, sa traiesti curat, cinstit...cu ajutor de Sus,insa, cred ca se poate!
Acum cinci ani in aceasta zi tatal care m-a crescut "dintr-o bucatica de carne" cum ii placea sa spuna, s-a dus la odihna; Ii multumesc Tatalui Ceresc ca nu il lasa singur, a fost un tata bun, care a muncit si a avut grija de familia sa...Odihneasca-se in pace!

Sa incercam sanu uitam nici macar o clipita ca DUMNEZEU ESTE DRAGOSTE!

Sa ne rugam unul pentru celalalt, chiar daca nu ne cunoastem, sa ne rugam pentru dusmanii nostri, chiar daca nu am dori, EL ne indeamna sa fim "blanzi si smeriti cu inima", Doamne ajuta-ne sa fim asa cum ne inveti TU! Amin.
Reply With Quote