View Single Post
Vechi 30.09.2012, 23:48:09
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit Sant petesburg

SANT PETESBURG

Ajungem cu ziua in Petesburg si am fi putut fi cazati de la bun inceput la manastirea SF.ALEXADER NEVSKI,manastire de calugari ,unde se pare ca se cazeaza automat si fara programari,caci daca s-ar fi discutat telefonic pentru cazare nu am mai fi fost plimbati doua ceasuri si sa ajungem tot acolo la acea manastire ,cazati la miezul noptii.Am mai fost plimbati la o manastire frumoasa..nu ni s-a spus cum o cheama ,care se pare ca avea cazari foarte bune si scumpe ,unde ea a incercat prin participare la vecernie si inchinarea noastra acolo ,sa o induplece pe stareta sa ne cazezedar a fost refuzata..iar paznicul ne-a condus spre iesirea din manastire in timp ce ne privea cu o figura deloc ortodoxa..Nu stiu de ce a fost nevoie de asa pierdere de timp cind puteam fi cazati la prima manastire,SF.ALEXANDRU NEVSKI si mai ales daca era o astfel de posibilitate de cazare de ce ni s-a spus ca nu avem cazare si va trebui sa dormim in microbus.Daca eu si apoi inca citeva personae nu am fi ales alternativa platii personale din propriul buzunar sunt convinsa acuma ca noi a fi dormit in microbus intr-o noapte in care in program scrie cazare in ST.Ptesburg.Mie mi s-a parut ca ceva nu miroase de bine la eadar si altora la fel li s-a parut!De aceea nu ma mir ca a doua zi unele personae s-au simtit foarte stresate..desi la remrca unui baiat el se afla in concediu si nu ca sa primeasca observatii fara temei de la AURORAmotivul nu vad care ar fi fost de a ne face observatii fara sa plece de la ceva fapte anume,observatii care nu plecau de la fapte concrete ale noastre ci de la fapte ipotetice pe care noi ar fi fost posibil sa le facem!!...intortocheta gindire legata poate de faptul ca a trebuit sa cheltuie banii nostrii cu cazarea care era garantata pe hirtie!Cind am vazut ca suntem dusi la un hotel alaturat ca sa schimbam euro in ruble ,unde schimbul era nefavorabil,toti ne-am schimbat putini bani in speranta a vom fi dusi dupa terminarea SF.Liturghii de la manastirea SF.AEX.NEVSKI la o casa de schimb valutar..fapt care nu s-a intimplatnemultumirile au ajuns la culme pentru multi .!