View Single Post
Vechi 01.10.2012, 15:52:31
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
numai eu de cate ori am dovedit... Eu dau argumente, tu doar o lista (si aceea eronata).
Stimate Catalin2:
a) "dovezile" si "argumentele" dumitale teologice sunt la nivel de copy-paste (majoritatea sunt la nivel de "catehism"), fara a intelege "mesajul" ci doar "litera" in (majoritatea) "lucururilor cu anevoie de inteles".
b) dovezile si argumentele dumitale din punct de vedere stiintific sunt elucubrante. Pseudo-stiinta pe care o promovati dvs este ridicola, ilara si iritanta pentru comunitatea stiintifica.

Asadar eu am oferit si ofer bibliografie pentru studiu adecvat atat teologic cat si stiintfic, de la personale competente.

Intr-adevar dumneata ai dovedit cat intelegi (atat din teologie cat si din stiinta) din ceea ce postezi...

Argumentele si dovezile dumintale oare sunt acceptate si in alta parte decat pe forum, unde viata virtuala a unora este cam tot ceea ce au? Ai putea sa le sustii public (conferinte, carti, emisiuni, colocvii... nivel universitar)? Iata intrebari care dau de gandit sau ar trebui sa dea?

Pe de alta parte nu am jignit pe nimeni, nu m-am comportat violent...
Dumneata prin afrimatiile tendetioase sustii comportamentul violent al unora fata de mine... si evident ca efectul si raspunsul meu este acelasi ca si in cazul initiatorilor violentelor virtuale.

Doamne ajuta.

P.S. Nu voi continua polemica inutila din motive lesne de inteles...
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit";

Last edited by Eugen7; 01.10.2012 at 15:58:39.