View Single Post
Vechi 02.10.2012, 01:54:53
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
O fi, dar observatia pe care a facut-o sora nutucutu mi se pare ca merita un raspuns din partea ta...
O iei ca provocare?
Chiar ma intereseaza, nutucutu a facut o precizare cu miza teologica reala, cred eu, si apreciez asta. Mi-ar fi de folos raspunsul tau, deci te rog nu evita replica, daca gasesti, desigur, ca e potrivit acest lucru!
Nu e greu de raspuns, era de fapt o confuzie datorata formularii folosite de mine. Eu am spus ca citatul e dinainte de Rastignire, adica se refera la o intamplare din acel timp, si s-a inteles ca eu ma refer la faptul ca Iisus a spus acel lucru inainte de Inviere. Dar cred ca se intelegea din restul mesajului la ce ma refeream. Daca nu despre confuzia asta era vorba atunci eu am explicat in mesaj ce era de explicat, as repeta ce am scris acolo.
P.S. La intelegerea mai exacta a mesajului ne ajuta relataraea din sf. Ev. Luca, la aceeasi intamplare: "Iar Iisus a zis către el: Nu-l opriți; căci cine nu este împotriva voastră este pentru voi." Cei ce intra in schisma sau erezie sunt si impotriva ierarhiei, de aceea se despart de ierarhia Bisericii.

Last edited by catalin2; 02.10.2012 at 02:23:54.
Reply With Quote