View Single Post
Vechi 02.10.2012, 17:06:12
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Am vrut sa precizez in mesajul anterior ca desi raspundeam mesajului dvs. nu doresc sa intru in polemici inutile cu cei ce isi sustin cauza lor, si ca ma adresez doar celor ce cauta sa inteleaga, nu celor ce nici nu doresc si nici nu inteleg. Din discutiile cu dvs. am vazut ca nu aveti multe cunostinte in acest sens, chiar unii catolici v-au atras atentia. Discutia ar fi complet inutila, o dovada e ca nu v-a interesat ce am scris in tot mesajul, inclusiv acele citate.
Nici eu nu vreau sa polemizez. Cred ca va cunosc ideile. Ceea ce vroiam sa spun este ca in graba dumneavoastra de a arata cat de fara greseala e Biserica Ortodoxa mai faceti si greseli; faptul ca cititorii nu ar avea cunostinte sau nu inteleg ar trebui sa va ingrijoreze, nu sa fie o scuza. Sa va ingrijoreze ca mesajul transmis de dumneavoastra este perceput gresit.

PS. Este foarte adevarat ca nu prea am cunostinte de teologie/dogma etc dar asta nu are legatura cu subiectul. Doar nu postati doar pentru cunoscatori. Oricum, as vrea sa fie cum spuneti, pentru ca, vorba aia: putin mi s-a dat, putin mi se va cere!

Last edited by nutucutu; 02.10.2012 at 17:09:33.
Reply With Quote