View Single Post
Vechi 02.10.2012, 23:25:13
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de UNNOOM Vezi mesajul
Si inca ceva: am recunoscut aici pe forum importanta adventistilor in sistemul medical american.
De asemenea il apreciez in mod special pe Ben Carson (iar filmul cu biografia lui l-am vazut de cateva ori - chiar si intr-o biserica ortodoxa).

De asemenea cunosc o multime de alti oameni care fac lucruri deosebite din orice religie!
http://www.ted.com/talks/lang/en/fie...ng_manual.html
(este subtritat si limba romana)
Apreciez sincer.

Citat:
Corect, somnul ratiunii naste monstri dar si ingeri... acum depinde de noroc! Daca si-ar vedea de treaba (evanghelizari si binefacere) nu as avea nimic cu el! Insa daca intra in amenintari apocaliptice stupide... prefer sa dau cu tot adventistmul lui de pamant.
Asta e un mod elevat de a nu recunoaste nimic bun in om. :) q.e.d.

Citat:
Dupa ce expun punctele vulnerabile ale adventismului, trec la urmatoarea victima (o alta religie cu un mecanism psihologic eficient pentru suprimarea a individului si transformarea lui intr-un "soldat" care nu poate iesi din niste canoane de gandire).
Vei fi uimit sa afli ca si altii au asemenea experiente cu religii de la care nu te astepti, asa cum sunt destui cu experiente inverse. De fapt orice religie (crestina chiar) poate fi un mecanism de suprimare sau o unealta de moarte lenta atata timp cat ramane doar o religie si nu se trece dincolo de ea pentru a-L descoperi pe Hristos. Paradoxal, pana si religia poate deveni un idol. De aceea vezi (foarte multi) oameni chinuiti in orice religie. Tu ai fost chinuit pe la azs, noi prin alte parti.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote