o noua rugaminte!
Buna seara!
In fiecare zi ma intalnesc cu prieteni, cu oameni ce trec ca si mine prin tot felul de probleme. Ii ascult in tacere, cu sufletul tulburat de toata durerea lor.
Nu mai am curajul sa le spun ca si eu ma confrunt asemenea lor.
Am puterea sa le zambesc, sa-i incurajez, sa le amintesc ca toate durerile si bucuriile ni le da bunul Dumnezeu si trebuie sa le acceptam asa cum sunt.
Si totusi azi m-am intalnit cu o crestina, care izbucnind in plans ma ruga sa-i pomenesc pe nepotul ce l-a crescut de mic copil, pe ILIE, un tanar credincios, care are darul de-a picta in biserici, care de mic copil si-a dorit sa urmeze teologia, asemenea fratelui sau mai mare si care datorita anturajului in care isi petrece timpul, a luat-o pe cai pierdute: are patima jocurilor de noroc.
S-a indepartat de biserica ( ultima data s-a spovedit si impartasit de Sfintele Pasti ). Nu are multi bani, insa cand ajunge in posesia lor nu se lasa pana nu-i termina jucand la aparate prin baruri.
Matusa lui a fost pe la manastiri, pe la preoti, se roaga plangand si strigand dupa ajutor la Maica Domnului. Este tare speriata cand aude ca aceasta patima este foarte greu de indepartat.
Ca s-o linistesc i-am promis ca voi trimite pomelnice cu numele lui ILIE pe la manastirile unde am umblat si am adrese si i-am pomenit si de Forumul nostru, de "grupul de rugaciune" unde i-am explicat ca eu am simtit puterea rugaciunii in grup, i-am povestit niste trairi personale avute in acest sens pe acest forum crestin ortodox si pentru asta va multumesc tututor.
Va rugam din suflet, pomeniti-l pe tanarul ILIE, sa se milostiveasca bunul Dumnezeu si Maica Domnului de el si sa-l ajute sa scape de aceasta patima graoznica.