View Single Post
Vechi 20.10.2007, 15:44:27
Annamarria Annamarria is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2006
Implicit

Ah, am uitat, si pentru prietena ta as avea un sfat, daca citeste: eu inteleg ca tu ai vrea sa-l aduci aproape de Dumnezeu, dar poate metoda nu e buna. Nu stiu, poate gresesc, dar mie asa mi se pare. Eu cred ca ar trebui sa te bazezi mai mult pe lucrarea lui Dumnezeu, sa-l lasi pe El sa faca munca, nu insista tu din exterior asupra prietenului tau ( si nici parintii n-ar trebui sa faca asta). Totul trebuie sa vina din interior, si numai Dumnezeu poate lucra din interior. Eu cred ca cea mai buna metoda e rugaciunea. Doar roaga-te si toate se vor rezolva spre bine, asa cum e mai bine. Lasa-L pe Dumnezeu sa decida. Poate ca nici macar nu e inca momentul ca el sa vina la credinta. Ai rabdare...Si apoi oricum depinde si daca ai acepta sa fii cu el chiar daca nu e credincios. Daca nu, totusi nu incerca sa-l aduci TU la credinta. Si nici nu astepta de la EL nimic. Pune-ti nadejdea doar in Dumnezeu.
Sfaturi...sfaturi...nu prea sunt in masura sa dau sfaturi avand in vedere situatia in care sunt eu, dar cine stie...poate or folosi la ceva.
Drumul spre iad e pavat cu intentii bune...probabil si eu asa ma indrept veritignos spre iad
Reply With Quote