View Single Post
Vechi 06.10.2012, 01:03:37
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Am mai postat o data, voi repeta, pentru beneficiul celorlalti cititori; a sustine ca paradigma evolutionista nu este stiintifica este o absurditate - ca sa folosim un termen bland, mult prea bland, raportata la raul imens pe care asemenea abordari habotnice il fac Bisericii.
Oare cata minte i-ar trebui unui om ca sa inteleaga un mesaj simplu si ideile continute in el? Din cei aproape doi ani mi-am dat seama ca un dialog e pieredere mare de vreme, dvs. nu sunteti capabil sa intelegeti lucruri simple, spuneti lucruri haotice, fara logica, nu de putine ori.
In cazul de fata era evident la ce m-am referit din mesajele mele. Numai dvs. puteati intelege ca eu spun ca majoritatea oamenilor de stiinta nu sustin teoria evolutionista. La fel cum am spus si de Big-Bang. Dar rautatea va indeamna sa mai scrieti un mesaj inept, in genul dvs. Si intunecarea mintii va face sa credeti ca sunteti inca ortodox sau mai stiu eu ce si sa dati si sfaturi din aceata perspectiva.
Eu am mai spus ca dvs. incercati cu nesimtire sa va impuneti agresiv ereziile si ratacirile pe un forum ortodox, sub umbrela ecumenismului.
Tot pentru beneficiul general, intreb adminul de ce userul acesta agresiv si rautacios este tolerat pe forum.